امکانات و توانایی ها

امکانات زیر بنایی

موسسه در طی سال‌های فعالیت برای توسعه امکانات زیر بنایی تلاش زیادی کرده و با سرمایه‌ای بالغ بر 20 میلیارد ریال (بر اساس شاخص قیمت های فروردین 1391) نسبت به ایجاد حداقل‌ها ی لازم برای توسعه سریع، خود را آماده نموده است. امکانات زیر بنایی موسسه به صورت فهرست وار در زیر آمده است.

• برخوردار از سی هکتار زمین در محدوده شهرک دانشگاهی ساوه
  • تامین آب با حفر چاه و تاسیات آب شیرین کن
  • تامین زیر ساخت مخابراتی مناسب با امکانات کابل نوری
  • ایجاد ایستگاه گاز فشار قوی مستقل و قابل توسعه
  • تامین برق با ایجاد ایستگاه مستقل
  • ساخت بیش از 3800 مترمربع فضای آموزشی و اداری
  • ایجاد امکانات کارگاهی و انبارهای مناسب برای ساخت و ساز‌های بعدی
  • ایجاد جاده آسفالت دسترسی به طول یک کیلومتر
  • ایجاد قضای سبز و برنامه‌ریزی برای گسترش آن به میزان 10 هکتار
  • پارکینگ اختصاصی

فضاها و امکانات

ساختمان اصلی موسسه براساس نیاز و استانداردهای محیط‌های آموزشی طراحی و ساخته شده و با توجه به ظرفیت موجود و تعداد دانشجو، شرائط خوبی را برای دانشجویان و تحصیل آنان فراهم کرده است.

درحال حاضر امکانات موسسه به صورت زیر در اختیار دانشجویان، اساتید و کارکنان می‌باشد.

• 18 واحد کلاس درسی
  • 7 کارگاه آموزشی شامل کارگاه عکاسی ، گرافیک ، چاپ سیلک ، چاپ ، معماری ، نقشه کشی ، طراحی دوخت
  • سالن اجتماعات
  • بوفه دانشجویی
  • نمازخانه مستقل برای خانم‌ها و آقایان
  • کتابخانه و قرائت خانه
  • زمین ورزشی روباز (فوتبال / هند بال / بسکتبال / والیبال)
  •  2 کارگاه کامپیوتر
  • امکانات پینگ پونگ و فوتبال دستی
  • اینترنت پرسرعت در محوطه

سیستم ها و روش ها

موسسه با توجه به ضرورت ایجاد زیر ساخت مناسب و با این دیدگاه که از تکنولوژی در حد مناسبی استفاده نماید سرمایه گذاری نسبتا مناسبی انجام داده و تلاش نموده است که با توجه به برنامه‌های اتی امکان توسعه به سادگی فراهم باشد. درحال حاضر آنچه به عنوان زیر ساخت‌ها قابل شناسایی بوده و امکان توسعه آن فراهم می‌باشد به صورت زیر است.

•  سیستم‌های نرم افزاری نظیر سیستم ثبت نام آموزشی، سیستم مکاتبات، سیستم حضور و غیاب، سیستم مالی و حسابداری
  •  ایجاد زیر ساخت شبکه مطمئن و دسترسی به اینترنت با پهنای باند مناسب از طریق مخابرات
  •  ایجاد اتاق اختصاصی سرور‌ها و تجهیزات شبکه با برخورداری از فیبر نوری
  •  طراحی روش‌ها و مقررات داخلی با استفاده از الگوهای استاندارد و مدیریت مستندات