برگزاری نمایشگاه ایده خلاق ما

نمایشگاه ایده خلاق ما، کار دانشجویان هنر موسسه آموزش عالی ناصر خسرو در سوم دی ماه 1392 با حضور مقامات عالی شهرستان، آقایان  آزاد فرماندار محترم شهرستان، دکترجوادی شهردار محترم ساوه ،سالمی ریاست محترم آموزش پرورش ساوه، کرامتی معاون محترم آموزش و پرورش، اعضای محترم شورای شهر ساوه آقایان ابطحی، فیاضی، منصوری، و سرکار خانم شعبانی شورای شهر و همچنین آقای محمودی فر رییس محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر ساوه افتتاح گردید.

مشروح خبر برگزاری نمایشگاه دانشجویان به نقل از ایسنا - برای دریافت اصل خبر کلیک کنید

به مناسبت گرامیداشت دهه‌ی مبارک فجر به همت مؤسسه آموزش عالی ناصرخسرو و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین نمایشگاه هنر گرافیک با عنوان "ایده‌های خلاق ما" در فرهنگسرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه برپا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، معاون استاندار و فرماندار ساوه در آئین افتتاحیه این نمایشگاه گفت: هنر بهترین ابزار برای معرفی دستاوردهای انقلاب به نسل جوان است.

احمد آزاد افزود: مهمترین وظیفه آحاد مختلف مردم معرفی و تبیین ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب به نسل جوان و نوجوان جامعه است که در این میان هنر کارآمدترین و بهترین ابزار است.

وی بیان کرد: هنرمندان با استفاده از زبان هنر و بهره‌گيري از آموزه‌هاي ديني نقش تأثیرگذاری در ترویج دین دارند و حمایت همه جانبه از آنان لازم است.

وی با بیان اینکه هنرمندان سرمایه‌های فرهنگی جامعه هستند، اضافه کرد: شهرستان ساوه استعدادها و پتاسیل‌های فرهنگی بالایی دارد که با برنامه‌ریزی صحیح و حمایت همه جانبه شکوفا می‌شود.

فرماندار ساوه ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با تداوم حرکت‌های هنری، در جهت پاسداشت دستاوردهای انقلاب و ارزش‌های دینی گام‌های مؤثرتری در این شهرستان برداشته شود.

به گزارش ایسنا، مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: هنرمندان متعهد و بااستعداد با بهره‌گیری از ابزار هنر نقش مهمی در انتقال و ترویج مضامین انقلابی بر دوش دارند.

حسین محمودی‌فر افزود: هنر بهترین وسیله برای انتقال فرهنگ است و مؤثرترین ابزار در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن علیه جوانان این مرز و بوم به شمار می‌رود.

وی آشنايي بيشتر نسل جوان با ارزش‌هاي انقلاب و دفاع مقدس را از اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و گفت: برپایی نمایشگاه‌هایی در قالب هنر، اقدامی ماندگار و جذاب است.

به گزارش ایسنا مدیر مؤسسه آموزش عالی ناصرخسرو نیز پیوند هنر دانشگاهی با هنرمندان شهرستان و تقدیر از دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته گرافیک را از اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست.

سید کاظم ملکوتی گفت: در این نمایشگاه بیش از 70 اثر فارغ‌التحصیلان رشته‌های پوستر، گرافیک محیطی و هندسه نقوش مؤسسه آموزش عالی ناصرخسرو ساوه به معرض نمایش در آمد.

این نمایشگاه تا هفتم بهمن از ساعت 9 تا 14 به صورت رایگان پذیرای علاقه‌مندان است.

در این مراسم که شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان حضور داشتند با اهدای یک تابلو از حسین محمودی‌فر رئیس اداره ارشاد ساوه به دلیل همکاری شایسته در برگزاری این نمایشگاه تقدیر شد.

کدخبرنگار: 10006

انتهاي پیام