خوابگاه و اقامت گاه

در حال حاضر تقاضا برای اقامت در ساوه بدلیل سهولت در رفت و آمد زیاد نیست اما برخی دانشجویان به ویژه در موقع امتحانات ، که برای یک شب و یا دوشب اقامت نیاز به محل مناسبی داشته باشند با هماهنگی امور دانشجویی می توانند از خوابگاه های موجود دانشگاهی در ساوه با نرخ مناسبی استفاده می کنند

امکان اقامت دائمی و استفاده از این خوابگاه ها در طول ترم و سال نیز فراهم است و دانشجویانی که برای اقامت دائمی بخواهند از تسهیلات اشاره شده استفاده نمایند لازم است قبل از شروع هر ترم ثبت نام کرده  تا با هماهنگی محل خوابگاه قطعی و مشخص شود. در سال جاری 92-93 صرفا دانشجویان دختر می توانند از این امکان استفاده نمایند و امیدوارم که بتوانیم شرائط بهتری را برای آینده نزدیک برای همه عزیزان فراهم کنیم .

مطمنا رعایت مقررات عمومی خوابگاه ها برای همه از جمله دانشجویان عزیز الزامی است .