امور مشاوره و روانشناسی

مشاوره و روانشناسی

دانشجویان عزیز در صورتیکه نیاز به مشاوره و راهنمایی درسی داشته باشند در درجه اول از اساتید خود  و در مرحله بعد از معاون امور آموزشی می توانند کمک بگیرند. برنامه حضور و دیدار با مدیران گروه در هر ترم اعلام می گردد

برای مشاوره در سایر موارد و در صورتیکه نیاز به کمک داشتید می توانید با دفتر مشاوره هماهنگ نمایید . روز های پنجشنبه از ساعت 9 الی 16 امکان دسترسی به مشاور و متخصص روانپزشکی فراهم می باشد .برای تعیین وقت با امور دانشجویی در طول هفته تماس گرفته و هماهنگ فرمائید.

برای عضویت در کانال اختصاصی مرکز مشاوره از آدرس اشاره شده در تلگرام استفاده کنید. https://telegram.me/hnkhpsychology  هدف اصلی این کانال کمک به ارتقا سلامت روان می باشد.

موسسه به منظور استفاده دانشجویان از خدمات مشاوره و دریافت اطلاعات مفید علمی با موسسه سلامت اندیشه و روان قرارداد همکاری منعقد نموده و دانشجویان می توانند ضمن مراجعه به سایت و استفاده از اطلاعات و امکانات این موسسه ، در صورت نیاز با موسسه سلامت اندیشه و روان تماس حاصل نمایند.