امور فارغ التحصیلی

دانشجویان گرامی ، فارغ التحصیلان عزیز

به منظور دریافت تاییدیه فارغ التحصیلی و یا دانشنامه پایان تحصیلات لازم است مدارکی را از قبل ارائه داده و درخواست خود را اعلام نمایید. با توجه به مدت زمان مورد نیاز برای صدور این اسناد توصیه می شود قبل از مراجعه به امور فارغ التحصیلی حتما با این امور هماهنگ فرمایید. بر اساس سوابق موجود صدور تاییدیه فارغ التحصیلی 2تا 3 هفته زمان نیاز داشته و برای صدور دانشنامه قریب به شش ماه از زمان فراغت از تحصیل باید گذشته باشد.

مستندات اشاره شده زیر را حتما مطالعه فرمایید.

برای مراجعه از شهرستان به محل موسسه حتما قبل از عزیمت با مسئول امور دانشجویی - امور فارغ التحصیلان تماس گرفته و از آماده شدن مدارک مورد نیاز اطمینان حاصل فرمایید.   با تشکر امور فارغ التحصیلی

مستندات مورد نیاز عزیزان در حین فراغت از تحصیل

شرائط فارغ التحصیلی