رتبه اول برند پری رخت

پری رخت

کسب رتبه اول برند پری رخت وابسته به موسسه آموزش عالی ناصرخسرو

کسب رتبه اول برند پری رخت وابسته به موسسه آموزش عالی ناصر خسرو ، با طراحی و سرپرستی سرکار خانم سمانه صالحی فرد استاد محترم رشته طراحی دوخت موسسه  در دومین جشنواره استانی اراک و سیزدهمین  جشنواره کشوری  مد و لباس اسلامی و ایرانی را خدمت اساتید و دانشجویان گروه هنر و رشته طراحی دخت تبریک عرض می نماییم.

جشنواره مد و لباس اسلامی- ایرانی از 18 تا 25 دی ماه 93 به مدت هشت روز در بخش‌های مسابقه، نمایشگاه، طراحی لباس روی کاغذ، برند و فروش، علمی دانشگاهی، کارگاه‌های آموزشی، اصناف، موسسات و آموزشگاه‌ها برگزار شد.

این جشنواره در بخش مسابقه در دو بخش طراحی لباس بانوان شامل چادر، مانتو، پوشش سر و طراحی لباس کودکان  شامل پیراهن  و بلوز، شلوار دخترانه و پسرانه برگزار گردید 248اثر از استان های مرکزی، ایلام، زنجان، قزوین و اصفهان به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد 98 اثر انتخاب و به مرحله بعدی راه یافتند و برند پری رخت وابسته به موسسه آموزش عالی ناصرخسرو  به سرپرستی و طراحی سرکار خانم سمانه صالحی فرد در بخش مانتوی مجلسی موفق به کسب رتبه اول گردید.