زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور سراسری - دوره جدید- ورودی 96-97

ضمن عرض تبريك به كليه پذيرفته شدگان کنکورسراسری ۹۶ به اطلاع مي رساند جهت ثبت نام می توانند روزهای سه شنبه و چهار شنبه ۲۸ و ۲۹ شهریورماه ۹۶ به دانشگاه مراجعه و هماهنگ نمایند

مدارك لازم جهت ثبت نام:

مدرك پیش دانشگاهی / كارت ملي / شناسنامه / ٦قطعه عكس ۴×۳

جهت اطلاعات بیشتر می توانید به کانال hnkhacir@ و یا با شماره تلفن های 42478000 الی 8003 کد ساوه 086 تماس حاصل فرمایید.

• مهلت دفاع پایان نامه

دانشجویان ارشد ورودی ۹۴ که درس پایان نامه را در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۵ اخذ نمودند درصورتی که فرم تکمیل شده اعلام آمادگی دفاع خود را تا تاریخ ۶ مهر ۹۶ تحویل امور پژوهش موسسه نمایند می توانند تا پایان مهر ۹۶ از پایان نامه خود دفاع نمایند در غیراینصورت ملزم به پرداخت شهریه ثابت نیمسال اول ۹۶-۹۵ بوده و باید تا بهمن ۹۶ از پایان نامه خود دفاع نمایند.

دانشجویان ارشد ورودی ۹۴ ، اگر نتوانند تا پایان بهمن ۹۶ از پایان نامه خود دفاع نمایند اجازه ادامه تحصیل نخواهند داشت.

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام زیارت عتبات عالیات

1- کلیه دانشجویان میتوانند از تسهیلات وام زیارت استفاده نمایند.

2- داشتن سند تعهد محضری و شماره حساب بانک تجارت در سیستم فاز 2 اتوماسیون صندوق رفاه دانشجویان الزامی است .

3- این وام فقط یکبار درکلیه مقاطع تحصیلی پرداخت میشود ( دانشجویانی که قبلا از وام عتبات استفاده نموده اند نمیتوانند از این وام استفاده نمایند).
4- میزان وام برای دانشجویان مجرد : 10،000،000 ریال و دانشجویان متأهل : 15،000،000 ریال
5- مستندات مورد نیاز جهت ارائه به اداره رفاه دانشجویان:
5-1-ارائه فرم تکمیل شده تقاضای وام عتبات
5-2- ارائه تاییدیه ستاد عتبات مبنی بر اعزام دانشجو
5-3- تصویر فیش واریزی بانکی ویا هر گونه مدارک دال بر خروج از کشور متقاضی (تصویرپاسبورد + صفحه روادید ممهور به مهر کشور عراق لطفا تصاویر در یک صفحه تهیه شود).
5-4- دانشجویان متأهل : ارائه تصویر شناسنامه ( صفحات اول و دوم متقاضی و همسر ) + 4 صفحه اول عقدنامه
6- نحوه بازپرداخت : این وام مشابه وام های دیگر بوده و به آن سود یا کارمزد تعلق نمیگیرد
شرایط آموزشی : دانشجویان کارشناسی پس از ترم 8 و دانشجویان کارشناسی ارشد پس از ترم 4 حتی اگر فارغ التحصیل نباشند حداکثر 9 ماه فرصت دارند جهت تسویه حساب به اداره رفاه دانشجویان مراجعه نمایند ( هنگام تسویه حساب 10 درصد بصورت نقدی و مابقی تقسیط میگردد، بدیهی است در صورت عدم مراجعه به موقع، باز پرداخت وام ها با احتساب جریمه بصورت یکجا و غیرقابل تقسیط میباشد)

مهلت ثبت نام تا 30 شهریور ماه 1396

• وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه «کارورزی» ویژه ثبت نام کارجویان دانش‌آموختگان دانشگاهی برای اشتغال را راه اندازی کرد. به آدرس مراجعه نمایید.

خبررسانی و اطلاعیه ها

دانشجویان عزیز توجه نمایند اخبار موسسه از جمله اخبار مرتبط با عدم برگزاری کلاس ها و اطلاع رسانی صرفا از طریق سامانه ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۲۶۵۹۱۰۹۱۰۹ و یا در کانال hnkhacir@ و یا سایت دانشگاه انجام خواهد شد خواهشمند است از  کسب اطلاع از سایر منابع و یا از طریق تماس تلفنی با اداره آموزش و ... خودداری گردد.

جزئیات ثبت‌نام مشمولان سربازی در دانشگاه‌ها

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره شرایط ادامه تحصیل مشمولان خدمت سربازی در دانشگاه‌ها به ایسنا گفت :تمامی مشمولان سربازی که غیبت نداشته و در دانشگاه قبول شده باشند می‌توانند در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

مطابق آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد تا شروع نیمسال سوم تحصیلی خود باید موضوع پایان نامه خود را مشخص نمایند.

مقتضی است جهت راهنمائی و کسب اطلاعات بیشتر به سایت موسسه مراجعه و با مدیرگروه خود مشورت نمائید.

• مرکز مشاوره ناصر خسرو ساوه

هدف این کانال ارتقاء سلامت وروان میباشد.به ما ملحق شوید.