اطلاعیه ها

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه «کارورزی» ویژه ثبت نام کارجویان دانش‌آموختگان دانشگاهی برای اشتغال را راه اندازی کرد. به آدرس مراجعه نمایید.

خبررسانی و اطلاعیه ها

دانشجویان عزیز توجه نمایند اخبار موسسه از جمله اخبار مرتبط با عدم برگزاری کلاس ها و اطلاع رسانی صرفا از طریق سامانه ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۲۶۵۹۱۰۹۱۰۹ و یا در کانال hnkhacir@ و یا سایت دانشگاه انجام خواهد شد خواهشمند است از  کسب اطلاع از سایر منابع و یا از طریق تماس تلفنی با اداره آموزش و ... خودداری گردد.

جزئیات ثبت‌نام مشمولان سربازی در دانشگاه‌ها

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره شرایط ادامه تحصیل مشمولان خدمت سربازی در دانشگاه‌ها به ایسنا گفت :تمامی مشمولان سربازی که غیبت نداشته و در دانشگاه قبول شده باشند می‌توانند در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

مطابق آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد تا شروع نیمسال سوم تحصیلی خود باید موضوع پایان نامه خود را مشخص نمایند.

مقتضی است جهت راهنمائی و کسب اطلاعات بیشتر به سایت موسسه مراجعه و با مدیرگروه خود مشورت نمائید.

• مرکز مشاوره ناصر خسرو ساوه

هدف این کانال ارتقاء سلامت وروان میباشد.به ما ملحق شوید.